Nastavitve piškotkov

Vsi smo migranti

11.december, 2015

 

 

 

 

: https://www.facebook.com/vsismomigranti/

:http://www.pina.si/all-project-list/vsi-smo-migranti/


Medkulturno povezovanje na krilih pravljic

5.junij, 2015

Vabljeni na zaključno okroglo mizo projekta Medkulturno povezovanje na krilih pravljic v četrtek, 11. junija 2015 ob 18.00 v prostore knjižnice Znanstveno-raziskovalnega središča Univerze na Primorskem, Garibaldijeva 1, Koper.

 


Migrantski filmski večer pod zvezdami

29.maj, 2015

Vabljeni na Migrantski filmski večer pod zvezdami, ki bo potekal 5. junija 2015 ob 20.00 v atriju Velenjskega gradu. 

Program financirata Ministrstvo za notranje zadeve RS in Evropski sklad za vključevanje državljanov tretjih držav. 


Vabilo na medkulturni večer v Novem mestu

28.maj, 2015

Vabimo vas na medkulturni večer, ki bo v četrtek, 4. junija 2015, ob 19. uri v Razvojno izobraževalnem centru Novo mesto, Topliška cesta 2. 

Predstavili se nam bodo literati Jadranka Matić Zupančič, Rezka Povše, Milan Stjepanović in Frane Umek. Habiba Smajilović bo zapela sevdalinko Jutros mi je ruža procvjetala, Milena Damjanić pa recitirala srbskega pisatelja in dramatika Branislava Nušića, in sicer iz dela Gospodja ministarka.

Večer bodo popestrili učenci Glasbene šole Marjana Kozine in folklorna skupina Srbskega kulturnega društva Novo mesto, ki bodo izvedli plese in igre s planine Grmeč iz Bosne in Hercegovine.

Program financirata Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije in Evropski sklad za vključevanje državljanov tretjih držav.


Vabilo na okroglo mizo Medkulturni dialog v Mariboru: Priložnosti in izzivi

27.maj, 2015

Vabimo vas na okroglo mizo v okviru programa Medkulturni dialog v Mariboru z naslovom Priložnosti in izzivi, ki bo potekala v torek, 2. junija 2015 ob 18.00 v dvorani Vetrinjskega dvora, Vetrinjska ulica 30, Maribor.

Program sofinancirata Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije in Evropski sklad za vključevanje državljanov tretjih držav. 


Raznolikost bogati

27.maj, 2015

Vabimo vas na teden dogodkov Raznolikost bogati, ki bo potekal od 1. do 7. junija 2015 v Kranju.

Program dogodkov najdete tukaj