• A-
  • A+

Državljani tretjih držav

Tujec slovenskega rodu

Če ste slovenskega rodu do drugega kolena v ravni vrsti in v Sloveniji že zakonito prebivate, lahko vložite prošnjo za prvo dovoljenje z določenim namenom – paziti morate, da prošnjo vložite pred potekom dovoljenega prebivanja.